Zonder vrijwilligers, geen Parkfeesten Helden

Beste vrijwilliger,

De Parkfeesten Helden kunnen niet plaatsvinden zonder vrijwilligers en we zijn dan ook dankbaar, dat jullie ons dit jaar weer komen ondersteunen.

Als Stichting OKE organiseren we elk jaar Parkfeesten Helden en de Wintereditie van de Parkfeesten Helden. We organiseren deze activiteiten om ons dorp leefbaar te houden en ondersteunen hierbij onze verenigingen d.m.v. betaling van vrijwilligers welke via de verenigingen werkzaamheden komen verrichten.

De vergoeding bedraagt van € 2,50/uur tot maximaal € 4,50/uur, afhankelijk van het resultaat. Buiten de vrijwilligers van de verenigingen, melden zich ook vrijwilligers aan, welke geen directe verbondenheid hebben met een vereniging. Zij kunnen vooraf aangegeven of ze het vrijwilligersvergoeding willen doneren aan een vereniging naar keuze of dat ze vrijwilliger zijn voor Stichting OKE / Parkfeesten Helden. Dan blijft deze vergoeding in kas voor nieuwe activiteiten Stichting OKE.

Wij zoeken vrijwilligers vanaf woensdag 12 t/m maandag 17 september . Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar kaiverhaegh@home.nl. Bedankt voor jullie aanmelding.

Bestuur en organisatie Parkfeesten Helden