Vrijdag 14 september


Terrein open 20.00 uur
Aanvang programma 20.30 uur

La Fuente

La Fuente

link  facebook  twitter  instagram

La Fuente is geboren en opgegroeid in Nederland en leerde al vroeg over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar op nationale en internationale podia te hebben gespeeld en te entertainen, heeft La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en tourt hij over de hele wereld. Vorig jaar verlegde La Fuente zijn grenzen. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet een geweldig spoor achter van club- en festivalsets, die de harten en zielen van de fans veroverd hebben. Mensen in bijna elk wereldgebied zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika behoorden tot de gelukkige mensen die zijn energieke prestaties hebben ervaren.

Lady Bee

Lady Bee

link  facebook  twitter  instagram

Voor DJ/Producer Lady Bee is 2017 een jaar vol met hoogtepunten geweest en 2018 wordt niet anders. Verwacht veel releases, toffe samenwerkingen en te gekke shows. Met haar explosieve combinatie van Moombathon, Trap, Hip-Hop, Dancehall en House creëert ze een unieke en aanstekelijke sound, waarop je gegarandeerd niet stil kan blijven staan. Ze vult elke ruimte met eigen tracks, remixes, eigen edits van hitjes en mixed feilloos verschillende genres aan elkaar. Bee biedt de perfecte cross-over tussen de populaire sounds van deze tijd. Ook releaset ze de ene naar de andere club banger op onder andere Mad Decent, Spinnin, DimMak, Trap Nation, TopNotch en Lowly Palace. Er kan gerust gezegd worden dat Lady Bee op weg is, als een van de weinig vrouwelijk dj’s van haar soort, de wereld over te nemen.

Dansado & de Feestneger

Dansado & de Feestneger

link  facebook  instagram

Dansado & de Feestneger hebben al menig feest en festival op zijn kop gezet. Akram (de Feestneger) is zo gek als een deur! Door het toevoegen van de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (DJ Dansado) het duo helemaal compleet. De muziekstijl die ze draaien is een mix van Moombahton, House en R&B. Maar ze zijn zeker niet vies van een lekker potje Freestyle. Ze hebben samen al opgetreden op o.a. Paaspop, 7th Sunday, LEF Festival en Hockeyloverz. En reken maar…. Iedereen ging hard! Van festival tot discotheek of tentfeest: die twee heren laten een indruk achter die niemand snel vergeet. De slogan van dit duo is niet voor niks: Een dag niet gedanst, is een dat niet geleefd!

DJ Ruud Peeters

DJ Ruud Peeters

facebook  soundcloud

DJ Ruud Peeters, in de regio Peel & Maas ook wel bekend onder zijn alias DJ Pieet en een van de vaste DJ's van Dotje Skihut, voelt zich thuis bij vele soorten muziek. Een avond staat dan ook in het teken van alles door elkaar draaien; klassiekers gemengd met Top 40, meezingers afgewisseld door Dance-knallers en feestmuziek met een sausje van jeugdsentiment. Als het maar feest is!


Zaterdag 15 september


Terrein open 20.00 uur
Aanvang programma 20.30 uur

ABBA Tribute

ABBA Tribute

link  facebook  twitter

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc.
Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.
ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen. De Abba tribute is een 30 tot 120 minuten durende act en is zeer geschikt voor:
evenementen, feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken etc.
Informeer naar de mogelijkheden.

Queen Forever

Queen Forever

link  facebook  twitter  instagram

‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs Epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en de betoverende rock-opera ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak. Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel.

Het Meezingfeest met de DJ's van 100%NL

et Meezingfeest met de DJ's van 100%NL

Het Meezingfeest met de DJ's van 100%NL is gegarandeerd succes met de beste muziek van Nederland! Vanaf de eerste beats van de 100% NL DJ’s sta je in het leukste Hollandse café van Nederland. De mannen zetten de hele tent op zijn kop met de populairste feestnummers. Alle muzikale helden uit ons eigen landje komen deze avond voorbij. We gaan dus in één avond langs de hits van Jan Smit en André Hazes tot Guus Meeuwis en Armin van Buuren. 100% NL komt naar je toe! Dat betekent 100% NL Feest! Zo laat de 100% NL DJ het publiek uit z’n dak gaan tijdens het ‘Hazes-kwartiertje’ en de ‘100% Inhaker’. En laten het publiek zingen en dansen met de ‘100% Meezinger’ en de ‘100% Apres ski’ knallers. Wil je er een eigen draai aan geven? Dat kan met een slinger aan ons digitale Request Rad. Zo komen alle muziekstijlen voorbij.
Het Meezingfeest met de DJ’s van 100% NL is gegarandeerd succes voor publiek dat van een feestje houdt!


Zondag 16 september


Terrein open 13.30 uur
Aanvang programma 14.00 uur

Familiedag

Zondag staat traditiegetrouw in het teken van de familie. Dit jaar is het een speciale Duitse Dag oftewel de DEUTSCHE DÖRPER TAG met een echte zeskamp met een Duits tintje! Deze zeskamp is zowel voor de jeugd als voor de ouderen. Ook is er voor muzikaal amusement gezorgd. Voor ieder wat wils!

Dieter Koblenz

Dieter Koblenz

link  facebook

De meest sympathieke zanger van Duitsland komt naar je toe om je het grootste volkfeest ter plaatse te laten beleven! Deze Schlagerkunstenaar uit Trier heeft al jaren zijn werkterrein uitgebreid naar Nederland en doet ook ónze bodem trillen als het oerduitse repertoire uit zijn gouden stem tevoorschijn komt! De beste hits uit een roemrijke schlagerhistorie op de leukste manier, vers voor jou uit zijn hoge hoed getoverd! Dát is wat we noemen échte Schlagermagie!

Party Kryner

Party Kryner

link  facebook  twitter  youtube

Party Kryner: Party mit den größten knallern aus den '80, '90 únd heute mít Oberkrainer sauce! Het Party Kryner concept: Men neme ruim 25 jaar ervaring in de internationale pop en party gecombineerd met de liefde voor de Alpenland muziek en voege dit samen in een totaal pakket van traditionele Oberkrainer sound met vette drums. Party Kryner bestaat uit steirische harmonica speler Kevin van den Eijnden en zanger en entertainer Ronald Pijls.

Liesl von Possenhofen

Liesl von Possenhofen

facebook

Als regelrechte afstammeling van die Kaiserin Sissi, bezit Liesl von Possenhofen als achter-achter-achter nicht, ook daadwerkelijk adelijk bloed.Wie ziet de overeenkomsten niet; een prachtige verschijning, mooi blonde lokken en bovenal een pracht van een stem! Liesl von Possenhofen is dus niet alleen gezegend met een adelijk achtergrond, maar ook nog eens met een flinke dosis muzikaliteit! Gekleed in Dirndl en lange blonde vlechten betreedt zij ook úw Schlager Arena!Een in haar half uur durend optreden zet zij enkel bekende meezingers in, speciaal in een uptempo aprés-ski jasje! Denk aan hits als Atemlos, Ich bin wie Du, 1000 mal belogen, Ein festival der liebe, maar ook meedeiners als het Kufstein lied of Sierra Madre. Kortom, Liesl brengt één feest der herkenning!

DJ Dirndl

DJ Dirndl

facebook

DJ Dirndl is voor de kenner van het Oktoberfest inmiddels geen onbekende meer. Zij is de vaste Resident-DJ van het Oktoberfest in Sittard, een mega evenement met 200.000 bezoekers. Zij heeft het podium al gedeeld met menig bekende Schlagerartiest en heeft oneindig maal 'haar' Festzelt doen 'schunkeln'. Als absolute kenner van Duitstalige muziek staat zij dan ook te boek als got-to-have DJ op elk Oktoberfest. Van Schlager tot Neue Deutsche Welle, van Volkstümlich tot Rammstein. DJ Dirndl maakt van elk feest eine Supertolle Party.