Zondag 10 februari


Kerkeböske, Helden
Aanvang 15:00 uur

Defenders of the Beast

Defenders of the Beast

link

Deze band is een oprechte tribute aan een van de grootste en meest invloedrijke metalband ooit: Judas Priest. In de afgelopen jaren heeft Defenders of the Beast al heel wat podia en zalen veroverd. Door de ruime podiumervaring van deze mannen kan men een zeer energieke liveshow verwachten die muzikaal-technisch tot in de puntjes is verzorgd, dankzij een ruime muzikale ervaring die meerdere decennia overspant.

Best of Foo

Best of Foo

link

Best of Foo: Foo Fighters as close as you can get
VPRO’s 3voor12 heeft het goed gezien: het coveren van de Foo Fighters lijkt op het eerste gezicht een onmogelijke taak. Maar na een dampende avond concludeert het alom gewaardeerde platform voor alternatieve popmuziek: “Best of Foo beschikt wel degelijk over de muzikale power die de ‘Foo’s’ ook uitstralen.” Best of Foo telt vijf muzikanten die hun sporen verdiend hebben in het professionele circuit. De band combineert pure power met meer ingetogen momenten en schakelt daarmee moeiteloos tussen de stijlen die Foo Fighters zo kenmerken. Of zoals Dave Grohl zegt: “We’re all suckers for a beautiful melody.” VPRO’s 3voor12 roemt de ‘strakke sound’ van Best of Foo, “die zichtbaar plezier heeft en als een eenheid zijn setlist afwerkt. Even weet je weer over wat voor ongelofelijk hitbestand de band beschikt.” Best of Foo levert het, zonder poppenkast en ‘as close as you can get’.

Vannstein

Vannstein

link

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich ook goed te vinden. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden. Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!